brand-1

01. Kompletno rešenje

Putem mobilne aplikacije klijenti mogu videti vesti&promocije kluba, status svoje članarine, rezervisati grupne ili individualne treninge. Putem aplikacije klijentu možete zadati određeni plan ishrane ili vežbanja.

02. Uvek u kontaktu

Putem mobilne aplikacije uvek ste u kontaktu sa klijentima i možete im poslati besplatne notifikacije. Takođe postavljanjem novog plana ishrane, treninga ili nove vesti klijent dobija besplatnu notifikaciju.

03. Ojačajte brend

Aplikacija se kači na Play store i App store pod Vašim nazivom i sa Vašim logotipom. Dobijate potpuno brendiranu aplikaciju!

04. Integracija sa pametnim satovima

Moguća je i integracija pametnih satova sa našim sistemom i prikaz podataka iz drugih sistema za treniranje u našem centralizovanom sistemu. Kontaktirajte nas za više informacija.

fitnes-training

Pospešite prodaju i interakciju sa klijentima

Zašto mi je potreban softver?
Izvanredan ste menadžer. Ali kako da podignete poslovanje i Vaš biznis na viši nivo? Koristeći softver možete utrošiti manje vremena na sporedne stvari koje oduzimaju vreme, proširiti izvore prihoda i ojačati brend.

Hoće li mi softver pomoći da pojačam prodaju?
Papir je definitivno prošlost. Softver će Vam pomoći da pojačate prodaju i zadržite više klijenata nego inače. Putem softvera dobijate direktan uvid u navike klijenata, njihove potrošačke moći i navike. Lako možete uočiti šablone i trendove kako biste doneli dobre odluke.

Da li pomoću GoFitness-a mogu dobiti zanimljivu statistiku?
Kada je u pitanju prodaja i rast, pristup analitici je ono što je najbitnije. Potrebno je da znate šta se dešava iz dana u dan kako biste mogli da napredujete. Naš softver Vam daje mogućnost uvida u svakodnevno poslovanje i detaljne izveštaje.

Prijavite se na besplatnu radionicu

Implementacija za 3 dana

Pridružite se zajednici od preko 100 klubova iz fitness, wellness i sport branše.