01. SMS&Email

Na jednostavan način pošaljite masovno poruke uz zadate kriterijume ili podesite automatsko slanje poruka za čestitanje rođendana ili istek članarine.

02. Izveštaji i eksport

Na jednostavan način uz preko 20 filtera izdvojte članove i napravite kampanju prema Vašoj želji. Na osnovu izveštaja moguće je poslati sms i email kroz sistem ili eksportovati u Mailchimp kampanju.

alati-tribe

03. Praćenje uspeha promocije

Kreirajte na jednostavan način Vašu novu promociju i pratite kasnije kakav je efekat imala. Kombinovanjem nekoliko kampanja i praćenjem rezultata koje doneose možete lako doći do recepta za uspeh.

04. Loyalty sistem i nagrađivanje

Želite da nagradite klijente koji se najviše trude i koji su verni? Putem mobilne aplikacije to nikada nije bilo lakše. Svaka aktivnost klijenta u klubu (uplata, dolazak, pozivanje prijatelja) može klijentu doneti određeni broj poena koji može kasnije konvertovati u popust ili nagradu kluba.

medalja
fitnes-training

Pospešite prodaju i interakciju sa klijentima

Zašto mi je potreban softver?
Izvanredan ste menadžer. Ali kako da podignete poslovanje i Vaš biznis na viši nivo? Koristeći softver možete utrošiti manje vremena na sporedne stvari koje oduzimaju vreme, proširiti izvore prihoda i ojačati brend.

Hoće li mi softver pomoći da pojačam prodaju?
Papir je definitivno prošlost. Softver će Vam pomoći da pojačate prodaju i zadržite više klijenata nego inače. Putem softvera dobijate direktan uvid u navike klijenata, njihove potrošačke moći i navike. Lako možete uočiti šablone i trendove kako biste doneli dobre odluke.

Da li pomoću GoFitness-a mogu dobiti zanimljivu statistiku?
Kada je u pitanju prodaja i rast, pristup analitici je ono što je najbitnije. Potrebno je da znate šta se dešava iz dana u dan kako biste mogli da napredujete. Naš softver Vam daje mogućnost uvida u svakodnevno poslovanje i detaljne izveštaje.

Prijavite se na besplatnu radionicu

Implementacija za 3 dana

Pridružite se zajednici od preko 100 klubova iz fitness, wellness i sport branše.