01. Upravljanje klubom

Na jednom mestu vodite evidenciju o svim troškovima Vašeg biznisa, platama, prodaji. Uz odlične izveštaje uvek ćete znati trenutno finansijsko stanje.

02. Izveštaji poslovanja

Da li ste znali da GoFitness ima preko 20 izveštaja poslovanja koje možete korisititi? Jako brzo dođite do podataka koji Vam mogu pomoći da donosite brže odluke.

03. Prodaja

GoFitness nudi i šank modul putem koga možete koristiti za shop unutar Vašeg objekta i kasnije dobiti detaljnu statistiku o prodaji i navikama članova.

04. Online upis

Želite da izbacite korak popunjavanja upitnika na staromodni način. Putem brendirane mobilne aplikacije klijenti se mogu upisati sami putem telefona/tableta.

cmr4

05. Novi biznis modeli

GoFitness softver i mobilne aplikacije Vam nude mogućnost da vrlo lako ubacite novi proizvod u Vašu ponudu. Klijent putem aplikacije može imati pristup personalizovanim planovima ishrane i treninga .

fitnes-training

Pospešite prodaju i interakciju sa klijentima

Zašto mi je potreban softver?
Izvanredan ste menadžer. Ali kako da podignete poslovanje i Vaš biznis na viši nivo? Koristeći softver možete utrošiti manje vremena na sporedne stvari koje oduzimaju vreme, proširiti izvore prihoda i ojačati brend.

Hoće li mi softver pomoći da pojačam prodaju?
Papir je definitivno prošlost. Softver će Vam pomoći da pojačate prodaju i zadržite više klijenata nego inače. Putem softvera dobijate direktan uvid u navike klijenata, njihove potrošačke moći i navike. Lako možete uočiti šablone i trendove kako biste doneli dobre odluke.

Da li pomoću GoFitness-a mogu dobiti zanimljivu statistiku?
Kada je u pitanju prodaja i rast, pristup analitici je ono što je najbitnije. Potrebno je da znate šta se dešava iz dana u dan kako biste mogli da napredujete. Naš softver Vam daje mogućnost uvida u svakodnevno poslovanje i detaljne izveštaje.

Prijavite se na besplatnu radionicu

Implementacija za 3 dana

Pridružite se zajednici od preko 100 klubova iz fitness, wellness i sport branše.