upravljenje1

01. Evidencija članova

Svi podaci o Vašim klijentima su centralizovani i skladišteni na bezbednom mestu. Na jednostavan način vodite računa o svim potrebama klijenta i njegovim obnovama i plaćanjima.

02. Fleksibilan sistem

Jezgro GoFitness-a čini fleksibilni sistem članstava i grupa. Možete jednostavno definisati članstva kakve poželite. Od 24/7 pristupa do članstava koje važe samo određenim danima ili samo u određeno vreme.

upravljenje klubom 3

03. Kontrola pristupa

Pratite upotrebu Vaših prostorija u bilo kom trenutku. GoFitness se može integrisati sa Bar kod čitačima, čitačima za magnetne trake, RFID čitačima, čitačima koji rade sa otiscima prsta.

04. Ubrzajte procese

Pomoći ćemo Vam da ubrzate administrativni deo posla kako bi imali više vremena da se posvetite onome što je zaista bitno: Vašim klijentima i rastu Vašeg biznisa.

fitnes-training

Pospešite prodaju i interakciju sa klijentima

Zašto mi je potreban softver?
Izvanredan ste menadžer. Ali kako da podignete poslovanje i Vaš biznis na viši nivo? Koristeći softver možete utrošiti manje vremena na sporedne stvari koje oduzimaju vreme, proširiti izvore prihoda i ojačati brend.

Hoće li mi softver pomoći da pojačam prodaju?
Papir je definitivno prošlost. Softver će Vam pomoći da pojačate prodaju i zadržite više klijenata nego inače. Putem softvera dobijate direktan uvid u navike klijenata, njihove potrošačke moći i navike. Lako možete uočiti šablone i trendove kako biste doneli dobre odluke.

Da li pomoću GoFitness-a mogu dobiti zanimljivu statistiku?
Kada je u pitanju prodaja i rast, pristup analitici je ono što je najbitnije. Potrebno je da znate šta se dešava iz dana u dan kako biste mogli da napredujete. Naš softver Vam daje mogućnost uvida u svakodnevno poslovanje i detaljne izveštaje.

Prijavite se na besplatnu radionicu

Implementacija za 3 dana

Pridružite se zajednici od preko 100 klubova iz fitness, wellness i sport branše.